autoflowering

Dat marihuana gewas gekweekt vanuit hennep zaden, een stuk grotere opbrengst zal opbrengen als ze geoogst worden is ook een van de baten. Plantziektes komen bijna geheel niet voor bij gewas vanuit wietzaadjes, bij vegetatie vanuit scheuten gekweekt is dit wel anders Hoe frequent is het bij jou voorgekomen dat er tegelijkertijd met de stekken, ziektes mee genomen worden zoals onder andere spint. Vaak neem je de ziektes mee vanuit je stekken boer, waardoor je de jonge tere stekjes voor de zekerheid meteen moet besproeien met vergif, wat tegelijkertijd voor een achterstand zorgt, omdat de plantjes een dag of drie stagneren door het vergif. Zo je begint met wiet zaden aankopen heb je dit vraagstuk niet, de hennep plantjes gekweekt uit weed zaad, zijn vrij van ziektes, dus je start niet meteen met een achterstand.

Heb jij uitsluitend nog maar gekweekt vanuit stekjes?Dan kan het goed zijn dat jij pp stekken hebt gehad. Daar vele soorten pp als noemer krijgen, vooral als je de stekken koopt bij je inlever punt. Dat de stekken er wel eens iets anderszins uit zien, dat kan overkomen of dat ze net iets groter worden, met een andere soort top is ook geen complicatie, dat weekje extra kweken neem je dan ook maar op de koop toe. Niet wetende dat de door jou gekochte pp stek misschien wel een duurdere soort kan wezen, waar jij alleen de pp prijsje voor krijgt. Begin jij vandaag nog met wiet zaden kopen, dan heb je hier geen last meer van. Daar je met wietzaden kopen nauwgezet weet wat voor soort je koopt. Zo weet je hoe de planten groeien, hoe flink ze worden, wanneer ze klaar zijn en wat ze opleveren, daar duurdere soorten wel meer dan het dubbele van pp waard zijn. Dit alleen al is een erg grote winst die je krijgt door het kweken vanuit zaadjes.

Het bestellen van wietzaadjes doe je als en waar je wilt Dit klink dus logisch, maar is dit ook met stekken zo? Moest jij nooit wachten op je splinternieuwe wietstekken? Als jou dit nooit gebeurd is, dan ben je 1 van de weinige, daar het schrikwekkend vaak gebeurd omdat het aanbod niet onophoudelijk is door verschillende omstandigheden. Met marihuana zaden aanschaffen heb je hier geen hinder van, je besteld ze flink op tijd, het liefst nog zo tijdig dat je ze ook nog voor kunt groeien, zodat je erg veel winst kunt pakken. Als je het allemaal gaat door rekenen, dan zul je schrikken hoeveel tijd en poen je laat liggen door het kweken met stekken in plaats van wietzaadjes.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.