Fysique voor fysiotherapie in Dordrecht

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Dordrecht en omgeving? Maak dan kennis met Fysique. Deze fysiotherapeutenpraktijk zit gevestigd in de omgeving van Dordrecht en biedt verschillende soorten fysiotherapie. Ook voor jou zit de passende therapie erbij. Lichamelijke klachten kan je immers maar beter zo snel mogelijk oplossen, en dat is mogelijk met deze fysiotherapiepraktijk. 

Wanneer bezoek je de fysiotherapeut?
Het kan zijn dat de huisarts je doorverwijst als je diverse klachten hebt. Bijvoorbeeld als je last hebt van een sportblessure is het verstandig om een fysiotherapeut te bezoeken. Maar ook bijvoorbeeld bij andere lichamelijke klachten. Vormen van therapie zijn onder andere manuele therapie, kettlebel, echografie en sportfysiotherapie. Afhankelijk van het doel wat je wil bereiken wordt er voor jou een schema ontwikkeld waarbij de fysiotherapeut je zal helpen om het uit te voeren.
Twijfel je of het wel iets voor jou is? Via een e-consult kan je je klachten bespreken. Wat hieruit komt bepaald of een bezoek aan de fysio voor jou ook belangrijk is.

Meer weten over deze vorm van fysiotherapeut?

Bezoek de website en wie weet kan jij straks ook je klachten verhelpen met behulp van deze fysiotherapeut. Meer informatie hierover vindt je op de website van Fysique fysiotherapie.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.