Garagepoort heeft een onderhoud of een herstelling nodig?

Een garagepoort is een heel fijn om te hebben u kunt uw auto droog houden of uw auto veilig houden in de avond, maar zoals u uw auto onderhoud moet u ook eigenlijk uw garagepoort onderhouden en vooral ervoor zorgen dat het niet naar het extreem gaat en dat het een herstelling nodig heeft.

Wat te doen om een herstelling te voorkomen 

Ik heb hier een overzicht voor u om uw garagedeur goed te onderhouden

  • Bescherm de panelen met autoshampoo
  • Vet de rubberafdichtingen licht in met vaseline
  • Het smeren van de loopvlakken van de rails
  • Het smeren van de lagers van de looprollen
  • Het smeren van de assen van de looprollen
  • Het smeren van de lagers van de as
  • Het smeren van de scharnierpennen
  • Het smeren van de vergrendeling

Maar stel u heeft ineens een groter probleem waar u professioneel hulp voor nodig heeft dat kan ook natuurlijk. Ten eerste raad ik u af om zelf te gaan klussen voor uw eigen veiligheid en inplaats daarvan ons in te schakelen voor een herstelling.

Herstelling inplannen

Als u zich afvraagt over hoe u een herstelling moet aanvragen dan leg ik u het nu haarfijn uit hoe het moet. Bij ons heeft u 2 manieren 1 is online en 2 is telefonisch. Manier 1 online, nou dat is heel simpel u gaat naar onze website daar ziet u dan rechtsboven een oranje knop waar u op moet klikken en dan moet u 7 gemakkelijke stappen volgen en zo heeft u uw herstelling doorgegeven u wordt dan nog gecontacteerd voor een confirmatie dat uw herstelling is ingepland en klaar. Onze tweede manier is telefonisch u belt ons kantoor u krijgt dan een collega aan de lijn die u van a tot z gaat helpen om uw herstelling in te plannen meer hoeft u niet doen. Zo simpel gaat dat bij ROMASS.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u ons telefonisch contacteren of een kijkje nemen op onze website.

Telefoonnummer: 078484996

Website: romass.be

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.