Gevelbekleding aan de voorkant van uw huis

Gevelbekleding geeft uw eigen appartement een zuivere uiterlijk en bevordert ook de verkoopprijs enorm. Een degelijk soortement gevelbekleding is geïmpregneerd hout dat gecoat is met ISI paint dat uw gevel een extra bescherming geeft tegen Deze wandcoating wordt toegebracht door middel van professionele technieken voor het spuiten van beits. Onze gevelbekleding hout is van hoogwaardige kwaliteit en wordt regelmatig al in in ongeveer één dag aangebracht.
Een gerealiseerd project van ons is een een nieuwbouw woning in Enschede waarbij wij de gehele buitenkant van nieuwe professionele coating voorzien hebben. Wanneer u uw woning laat coaten door een professioneel bedrijf dat hierin gespecialiseerd is, is uw façade onderhoudsvrij.

Wij komen graag bij u op locatie om de werkzaamheden op de plaats zelf te analyseren, zodat wij de hoeveelheid uren werk kunnen evalueren. Aan de hand hiervan kunnen wij een offerte voor u opstellen. Om u een zonneklaar beeld te geven van de gevelbekleding hout, hebben wij een aantal opgeleverde projecten voor u gefotografeerd. Daardoor leggen wij de verschillende aspecten uit die het plaatsen van een kwalitatief goede gevelbekleding. Zo zullen wij het oppervlak nooit verven alvorens het is afgeschuurd. Wij maken gebruik van luchtvrije spraytechnieken waarbij er wordt gespoten met industriële coating. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van goedkope verfsoorten.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.