Heeft u al een ambulance gehuurd voor uw evenement?

Veiligheid is belangrijk. Dit geldt altijd en overal, maar als u een bedrijf heeft of een evenement organiseert bent u degene die de veiligheid moet waarborgen. U heeft verantwoordelijk over veel mensen en daarom moet u goed voorbereid zijn. Niet alleen met materiaal, maar ook met kennis of mensen die veel medische kennis bezitten. Zorg er daarom voor dat u altijd de juiste materialen en kennis in huis heeft voor een evenement. Regel bijvoorbeeld dat er een ambulance gehuurd wordt.

Bij The Medical Store

The Medical Store is gespecialiseerd in medische materialen en diensten. Daarom kunnen zij een ambulance voor u huren. Het is belangrijk om te weten en door te geven wat voor evenement u precies heeft georganiseerd. Dit is verband met de soort ambulance die ingezet wordt en eventueel andere middelen die ingezet worden. Een ambulance kan gewoon een auto zijn, maar een motor is bijvoorbeeld handiger voor in de stad. Naast het huren van een ambulance is het mogelijk om E.H.B.O posten te huren en materialen zoals verbandkoffers en reanimatie apparaten te kopen.

Meer weten?

Alle informatie over de BHV verband koffer en alle andere producten en diensten is te vinden op de website. Als u na het lezen van de informatie nog vragen heeft is het mogelijk deze ook via de website te stellen.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Gezondheid en Voeding. Bookmark de permalink.