iPad Mini steeds populairder bij tablet gebruiker

Uit recent onderzoek is gebleken dat de iPad Mini steeds meer aan populariteit wint. De nieuwste variant van de iPad familie werd bij de lancering met uiteenlopende reacties ontvangen, maar lijkt zich ondertussen tussen de andere goedverkopende Apple producten te nestelen. Ook het aantal iPad Mini hoesjes dat verkrijgbaar is blijft oplopen, wat dus dezelfde trend laat zien.

Cijfers

Een onderzoek onder tablet gebruikers laat zien dat 33% van de ondervraagden een iPad Mini zou willen hebben. Vorig jaar werd hetzelfde onderzoek gehouden, toen antwoordde maar 18% positief.

Het aantal tablet gebruikers dat de tablet zou willen kopen is dus bijna verdubbeld, wat wel aangeeft dat de populariteit enorm groeit.

Ook staat er een nieuwe versie in de planning die voorzien moet worden van een retina scherm met veel hogere kwaliteit, ook die update zal verder gaan bijdragen aan het aantal gebruikers van dit tablet.

Tablets

De afgelopen jaren hebben tablets een flinke opmars gemaakt. Ze zijn nu niet meer weg te denken uit een gemiddeld huishouden, iets dat we een aantal jaren geleden toch niet hadden kunnen denken. Door de mogelijkheden die steeds diverser worden, de apparaten die mooier, dunner en handzamer worden – is een tablet een populaire manier om thuis of onderweg even snel iets op te zoen of uitgebreid op te spelen of te werken.

Over Hoesjes.com

Hoesjes.com is dé online specialist voor telefoonhoesjes en tablet hoesjes. We hebben een ruim assortiment opgebouwd met enkel A-merken, zodat we voor iedereen een geschikt hoesje in de webwinkel hebben.

Dit bericht is geplaatst in Mobiel en Telecom. Bookmark de permalink.