Last-minute trouwen op Trouwschip Bounty

Je bent tot over je oren verliefd en kunt niet wachten om in het huwelijksbootje te stappen, of je partner wordt zwanger en je wilt naast dat het straks goed geregeld is voor jullie kinderen ook romantisch het ja-woord geven! Er zijn verschillende redenen positief of toch tragisch om op zeer korte termijn in het huwelijk te treden. Voor deze aankomende bruidsparen biedt Trouwschip Bounty de unieke mogelijkheid om binnen een maand jullie bruiloft te arrangeren.

Op 1 september 2015 is een wetswijziging ingegaan met betrekking tot ondertrouw: sinds die dag doe je geen huwelijksaangifte meer, maar maak je een melding van jullie voorgenomen huwelijk. De akte van huwelijksaangifte is hiermee vervallen, waarvoor een meldingsformulier in de plaats is gekomen. Het meldingsformulier dient uiterlijk 2 weken voor de trouwdatum te zijn ingediend bij de gemeente waar je in het huwelijksbootje wilt stappen. Je hoeft dus niet in ondertrouw te gaan bij de gemeente waar (één van) jullie staat ingeschreven.

Trouwschip Bounty heeft als eerste zeilende trouwlocatie het ‘Keurmerk Trouwen’ mogen ontvangen van de ‘Nederlandse Trouw Branche Organisatie’. Wij zijn in staat om jullie bruiloft van A tot Z te verzorgen. Mede door onze professionele medewerkers en onze goede contacten met diverse leveranciers binnen de trouwbranche kunnen wij jullie volledig ontzorgen. Bruidsparen krijgen een persoonlijk adviseur die alle wensen op een rijtje zet. Samen zullen we voor een onvergetelijke huwelijksdag op het water zorgen! Meer informatie via: 0320-820204 of stuur een e-mail.

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie, Relatie en Familie met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.