Overnachten in Frankrijk

Gaat u een doorreis maken door Frankrijk en bent u op zoek naar een verblijf? Bij La Perle d’Anrosey, de B & B in Frankrijk, ontvangen ze u graag. La Perle is een adellijk en 19e-eeuws landhuis en heeft prachtige en ruime gastenkamers. U kunt hier genieten van de rust en de ruimte. La Perle in Frankrijk is een verblijfplaats waar u echt eens geweest moet zijn.

La Perle d’Anrosey

La Perle neemt u mee in het authentieke Franse landleven. U vindt La Perle in het heuvellandschap van de Heute-Marne. U kunt hier prachtige wandelingen maken door de bossen of lekker fietsen. U verblijft in één van de gastenkamers in een adellijk landhuis. Bij La Perle kunt u tot rust komen en genieten van de prachtige natuur. In de omgeving van La Perle kunt u ook uitstapjes maken. Zo kunt u Langres, de stad van Diderot, de abdij van Auberive, Dijon, de Citadel in Besancon of de kapel van Le Corbusier in Ronchamp bezoeken. Na een uitstapje kunt u vervolgens weer heerlijk thuiskomen bij La Perle d’Anrosey. Bij La perle kunt u in de tuin een lekker kopje thee of koffie drinken of genieten met een glas Franse wijn.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar La Perle d’Anrosey? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op met La Perle. Ook kunt u direct reserveren.

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink.