Podotherapie in Dordrecht: vestiging Runnersworld

Het adres voor podotherapie in Dordrecht is Runnersworld. Deze Dordtse vestiging van Podotherapie van der Nat beschikt over twee renbanen waar met behulp van high speed camera’s bewegingen kunnen worden geanalyseerd. De zaak beschikt ook over een winkel waar passende sportschoenen kunnen worden aangeschaft. Tevens kunnen hier direct schoenen worden getest om bepaalde foutieve bewegingen van de voeten tijdens het sporten te achterhalen en vervolgens te verminderen.

Met en zonder verwijsbrief welkom
Cliënten kunnen bij Podotherapie van der Nat te Dordrecht terecht zonder verwijsbrief van de huisarts. Cliënten zonder verwijsbrief krijgen eerst een intakegesprek met podotherapeut Aart van der Nat. Na het eerste gesprek en onderzoek, wordt aan de hand van de klachten die de cliënt ervaart, een plan van aanpak opgesteld. Of dit behandelplan wordt vergoed door uw zorgverzekeraar is per geval verschillend. Het is verstandig om voorafgaand aan het intakegesprek contact op te nemen met de verzekeraar om informatie in te winnen wat betreft vergoeding voor podotherapie.

Behandelplan voor uiteenlopende doelgroepen
Podotherapie van der Nat te Dordrecht is ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedic en de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. Tevens is Van der Nat gespecialiseerd podotherapie voor kinderen, sporters en mensen met diabetes. Als u op zoek bent naar podotherapie in de omgeving van Dordrecht, dan moet u bij Podotherapie van der Nat zijn.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Overig met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.