poorten maken

Poorten laten maken door professionele techniekers van ROMASS

Het is nooit fijn wanneer uw poort kapot is. Bij ROMASS doen we uw poorten maken door één van onze erkende en professionele techniekers. Bij ROMASS weet u zeker dat uw poort weer wordt hersteld en dat uw poort weer in topconditie is.

Poorten maken
Onze professionele techniekers lossen een storing aan uw poorten direct op. We zijn 24/7 bereikbaar, en wij zijn al meer dan 20 jaar vakspecialist in poorten herstellen. Wij herstellen alle types en merken poorten en zijn door ons uitgebreide netwerk aan servicemonteur binnen twee uur ter plaatse. We staan altijd voor u klaar, zodat u zo min mogelijk last ondervindt van een storing. De meeste storingen worden al binnen twee uur verholpen en werken onze techniekers door heel België en maken ze alle types en merken poorten.

Een technieker nodig?
Wanneer uw poort kapot is kunt u online een afspraak inplannen om uw poort weer te herstellen. Door online alle stappen te doorlopen kunnen we één van onze erkende en professionele techniekers naar u sturen. Het is ook mogelijk om telefonisch een storing aan te melden. Wanneer wij de storing binnen hebben gekregen bellen we u zo spoedig mogelijk om uw afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak sturen we u via de e-mail uw bevestigingsnummer. Onze technieker komt zo snel mogelijk naar u toe om uw poorten te maken. Na afloop ontvangt u van de technieker een rapportage waarin alle werkzaamheden staan beschreven die hij heeft verricht.

In welke gebieden is ROMASS actief?

De techniekers van ROMASS zijn werkzaam in heel België. Of u nu een technieker nodig heeft in Brussel, Brugge, Antwerpen, Aalter of Leuven. Voor ROMASS is dit geen probleem. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan servicetechniekers zijn wij werkzaam in heel België. Wanneer u een storing aanmeld staan we binnen 2 en in ieder geval binnen 48 uur ter plaatse om een poort te maken.

Voor meer informatie over de diensten van ROMASS verwijzen wij u naar onze website.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.