Telefoon beschermen tegen schade

Tegenwoordig zijn er smartphones te verkrijgen die meer dan €1500,- kosten. Binnenkort komt de Samsung Fold uit. Dit model zal de duurste smartphone ooit worden, met een prijskaartje van €2000,- Er zijn mensen die niet kunnen wachten om een dergelijk toestel te kopen. Ze slaan er een vakantie voor over, sparen maanden om het nieuwste van het nieuwste toestel te kunnen kopen. Er is echter iets dat ze niet kopen, iets waar ze later met weemoed aan zullen terugdenken.

Bescherming is wel zo handig

Wie een smartphone van meer dan €1000,- koopt, neemt er meestal ook een verzekering bij. Helaas is het algemeen bekend dat een verzekeraar van smartphones meestal niet uitkeert. Zit er een barst in het scherm? Dan begint de verzekeraar meestal over waterschade of onzorgvuldig gebruik. Ze wijzen op kleine letters in de polis, waarop ze niets uitkeren. Daarnaast is een smartphone verzekering behoorlijk prijzig.

Het is dus beter om je smartphone op een andere manier te beschermen. Maak gebruik van een gsm screenprotector. De kosten zijn vaak zeer beperkt. Kies je voor een simpele plastic screenprotector, dan ben je meestal niet meer dan een paar euro kwijt. Ben je bang dat je bubbels op je scherm krijgt door het plastic? Loop dan even een telefoon reparatiewinkel binnen. Daar plakken ze dagelijks talloze screenprotectors op smartphones zonder bubbels.

De beste bescherming

In plaats van een plastic of kunststof screenprotector kan je ook kiezen voor een glazen screenprotector. Er zijn glazen protectors die breken als je GSM valt, maar je het scherm van je smartphone blijft dan wel heel. Maar, er zijn ook glazen screenprotectors die bijna niet te vernietigen zijn. Als je GSM dan valt, breekt er dus helemaal niets. Dit soort glaasjes kosten meestal niet meer dan enkele tientallen euro’s. Een kleine investering als je een smartphone hebt van honderden euro’s of meer.

Wil je meer weten over de beste screenprotectors? Bekijk dan deze website eens.

Dit bericht is geplaatst in Mobiel en Telecom. Bookmark de permalink.