Veilig films en series bekijken

Wat is er nu leuker dan je avond doorbrengen op de bank met een hapje en drankje en een leuke serie of film op tv? Het film en serieaanbod is tegenwoordig groter dan ooit, en dat maakt het kijken hiernaar extra leuk. Maar hoe kom je nu op een veilige manier aan die films en series?

Torenhoge boete

Je hebt vast wel de verhalen gehoord van mensen die hun films en series downloaden via een site als Popcorntime, om vervolgens met een torenhoge boete te worden geconfronteerd. Hier heb je natuurlijk geen zin in. Zo’n boete kan namelijk tot in de duizenden euro’s oplopen: zonde van je geld dus. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg veilige manieren om toch je favoriete serie te kunnen downloaden.

Videostreaming dienst

Zo heb je op dit moment heel veel videostreaming diensten waarbij je voor een laag bedrag per maand toegang hebt tot een groot aanbod van series, films en documentaires. Voordeel is dat je niet meer zelf alles hoeft te downloaden. Nadeel is dat de serieus of films die jij graag kijkt misschien niet tussen het aanbod staan. Daarnaast is zo’n videostreamingdienst niet gratis, je moet er dus je portemonnee voor trekken.

Toch veilig downloaden

Heb je geen zin om veel geld neer te tellen voor je series en films? En vind je het fijner om op zelf je films en series te downloaden op een snelle manier? Dan kun je altijd nog kiezen voor Buttertime. Hiermee kun je op een veilige manier films en serieus downloaden.

Dit bericht is geplaatst in Mobiel en Telecom. Bookmark de permalink.