Vermogensbeheer in belgie

België kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

Uitstekende advisering en dat kostte mij niets extra’s; precies wat ik nodig had. Ze werken discreet en weten waar ze het over hebben; een echte toegevoegde waarde ”

Groet Pieter Bosschaert

Alle medewerkers van Oranje Vermogensmanagement BV zijn ervaren in het adviseren en begeleiden van Belgische beleggers in hun zoektocht naar de meest geschikte Vermogensbeheerder. Dankzij onze Vermogensbeheer Vergelijking krijgt u snel inzicht en kunt u zelf beslissen hoe u uw vermogen én uw gezin beschermt. Nu en in de toekomst. Wij kennen de Belgische Vermogensbeheer-Markt als geen ander en weten precies wat er speelt!

Door een lagere groei denken nu verschillende analisten dat de renteverhoging verder naar achteren wordt geschoven. Dus wellicht pas in oktober in plaats van juni. Dit is dan weer gunstig voor de beurzen. Dus eigenlijk is slecht nieuws (lage economische groei) goed nieuws (geen snelle renteverhoging). Vorige week melden wij u al dat er een aantal analisten verwachten dat de beurzen nu een sprint naar boven kan maken, nu we door de 2.120 punten grens van de S&P 500 zijn gebroken. Dit was een technische sterke weerstand. Voor de komende week zijn vooral de huizencijfers van belang, evenals de notulen van de laatste vergadering van de FED. Deze komen woensdag rond 14.00 uur naar buiten.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien met de tags , , . Bookmark de permalink.