Wat is het Google Butter Project?

Google Project Butter verwijst naar een initiatief van de Android mobiele besturingssysteem om het besturingssysteem sneller en responsiever te maken voor gebruikers. Google Project Butter werd gelanceerd om de meest voorkomende klachten Android-gebruikers met betrekking tot respons vertragingen en slechte prestaties en schokkerig responsiviteit te pakken.
De resultaten van Google Project Butter aanvankelijk debuteerde in Android 4.1 (“Jelly Bean”), met latere verbeteringen te zien zijn in Android 4.2, het verstrekken van Android-gebruikers met een snellere en vloeiendere ervaring in het OS en Android apps.
Google Project Butter volbracht zijn “butterachtige gladde” responsiveness en “speed infuus” verbeteringen via drie belangrijke toevoegingen: triple buffering, die de coördinatie en animatie synchronisatie tussen de CPU, GPU en weergave verbetert; VSync, die grafische prestaties verbetert en verhoogt de frame rates tot 60 fps (frames per seconde); en raak responsiviteit, die een gebruiker komende acties van het scherm om de laadtijden voor de acties te verbeteren voorspelt.

Het Open System Interconnection (OSI) model definieert een netwerk kader om protocollen implementeren in zeven lagen.Gebruik deze handige gids om te vergelijken … Lees meer »

Network Fundamentals Study Guide

Netwerken grondbeginselen leert de bouwstenen van het moderne netwerk design. Leer verschillende soorten netwerken, concepten, de architectuur en de … Lees meer »

Computer Architecture Study Guide

Dit Webopedia studiegids beschrijft de verschillende onderdelen van een computersysteem en hun relaties. Lees meer »

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek. Bookmark de permalink.