Werkt reclame met sponsorhindernissen

Het gebruik van sponsorhindernissen bij wedstrijden in de paardensport groeit. Vooral voor lokale bedrijven is het interessant om prominent aanwezig te zijn bij een lokaal evenement als een ruitersport toernooi. Vaak is de doelgroep, inwoners van het dorp of de stad, op zo’n evenement aanwezig en daardoor is het voor met name lokale ondernemers interessant om te sponsoren. Dit zelfde geldt trouwens ook voor voetbal en andere sporten.

Voor grotere bedrijven die reclame met name gebruiken om naamsbekendheid te genereren is het sponsoren van de kleinere springwedstrijden vaak niet interessant. Grotere springwedstrijden met veel belangstelling van nationale of internationale pers zijn voor dit soort bedrijven echter wel interessant.

Sponsorhindernissen kopen

Sponsorhindernissen van hoge kwaliteit zijn niet altijd gemakkelijk te krijgen. Bij veel bedrijven moet je of het ontwerp nog aanleveren óf de hindernissen hebben niet de kwaliteit die benodigd is voor wedstrijden. NedLandic uit Lunteren verzorgt professioneel hindernismateriaal voor maneges en particulieren maar ook sponsorhindernissen voor wedstrijden en toernooien. Het hindernismateriaal van NedLandic is van een professionele kwaliteit kunststof en zeer geschikt voor wedstrijden.

Online bestellen

Vrijwel het hele assortiment van NedLandic is online verkrijgbaar, alleen hindernismateriaal met sponsorbedrukking is niet online verkrijgbaar omdat dit alleen op bestelling gemaakt wordt. De levertijd is kort en het bedrukte materiaal wordt snel geleverd.

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.