Auto leasen zzp

Auto leasen als zzp’er is goedkoper in plaats van een auto kopen !

Als ZZP’er kunt u ook Financial leasen. In fiscaal opzicht is dit een aantrekkelijke variant van auto leasen voor zelfstandigen. De bedrijfsauto komt gewoon op de balans te staan maar u hoeft deze niet zelf te financieren. Iedere maand betaalt u een vast vooraf afgesproken leasebedrag. Overigens zijn de kosten voor onder meer onderhoud, reparaties en verzekeringen voor uw eigen rekening. Juridisch gezien bent u namelijk eigenaar van de auto. Na afloop van de looptijd is de leaseauto dan ook volledig uw eigendom!

Subsidies voor auto leasen?
In bepaalde gevallen kunt u wellicht in aanmerking komen voor een ‘autolease subsidie’ van de overheid. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden.

Auto leasen, veel zzp’ers vinden het leasen van een auto duurder in plaats van kopen. Dit komt mede door het weinig verstand hebben over leasen. Zzp’ers hebben vaak niet de ruimte om in keer een grote uitgave te doen dus dan is het ideaal voor hun om een auto te leasen. www.autoleasenzzp.nl maakt het beschikbaar voor de zzp’ers om een auto te leasen waarbij ze hun werkkapitaal kunnen behouden. Bent u een zzp’er, en u heeft een behoefte aan een nieuwe auto voor uw onderneming dan kunt u kijken naar www.autoleasenzzp.nl, deze partij heeft zich volledig gespecialiseerd onder de zzp’ers om ook meer duidelijkheid te scheppen over auto leasen als een zzp’er.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien. Bookmark de permalink.