Automatische toegangspoorten herstellen? Neem contact op met ROMASS Business

Het komt altijd ongelegen wanneer uw automatische toegangspoorten defect raken. Wellicht staat uw auto nog binnen en kun je deze niet meer gebruiken omdat de toegangspoort niet meer open gaat. Of wellicht gaat de toegangspoort van uw firma niet meer open, waardoor de bedrijfsprocessen stil komen te liggen. Om een defect aan een toegangspoort op te lossen is het aan te raden om een erkende vakman in te schakelen. Techniekers zijn opgeleid om problemen aan een garagedeur en toegangspoort op te lossen, waardoor het voor hun vaak een relatief eenvoudige klus is. Om grote schades te voorkomen is het aan te raden om direct een vakman in te schakelen wanneer uw merkt dat uw elektrische toegangspoort niet goed meer functioneert.

Automatische toegangspoorten herstellen zodat ze weer lang meekunnen

Heeft u een net een nieuwe toegangspoort laten plaatsen aan uw woning of bedrijfspand en is die nog niet toe aan vervanging? Dan adviseren we om uw poort te laten herstellen. Schakel dan zo snel mogelijk een specialist in of ga zelf aan de gang (dit is bij complexe problemen af geraden). Iedereen wilt natuurlijk zo lang mogelijk gebruik maken van een toegangspoort.Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw poort is het belangrijk dat uw de toegangspoorten regelmatig onderhoud. Daarnaast geldt dat een defect aan uw garagepoort eenvoudiger te verhelpen is als uw er snel bij bent.

Toegangspoorten onderhoud

Om te voorkomen dat uw toegangspoort kapot gaat is het belangrijk om de poorten regelmatig te onderhouden. Iedereen wilt het liefst hun garagepoort probleemloos kunnen gebruiken. Door goed onderhoud aan uw poort uit te voeren verlaag je de kans op storingen en vergroot uw de levensduur van de poort. Het kan zijn dat er onderdelen vervangen moeten worden om de werking van de poort goed te houden. We adviseren altijd om onderdelen te laten vervangen door deuren specialisten. Om uw garagepoorten goed te onderhouden adviseren we iedere 6 maanden de poort te controleren op de volgende punten.

  • Zijafdichting controleren op schade, slijtage of krimpen
  • Bovenafdichting controleren op schade, slijtage of krimpen
  • Onderafdichting controleren op schade, slijtage of krimpen
  • De bovenstaande onderdelen regelmatig smeren
  • Panelen schoon maken
  • Afval en vuil verwijderen van de deur en omgeving

Slecht functionerende toegangspoort maken

Zijn torsieveren, beugels of andere onderdelen kapot? Let dan goed op. Als onderdelen aan veren of kabels bevestigd zitten, dan kunnen ze onder hoge spanning staan en verborgen krachten bezitten. Dit kan nare gevolgen hebben. Dus als uw twijfelt, laat het dan aan de technieker over. Sommige onderdelen zoals klinken kun uw soms zelf vervangen, maar vaak worden herstellingen uitbesteed aan een ervaren specialist. Zo weet u zeker dat alles netjes en op de juiste manier wordt gemaakt. Ook niet onbelangrijk: op deze manier behoud uw garantie en is het originele niveau van inbraakveiligheid gewaarborgd. Bij een elektrische poort kan er sprake zijn van een elektrisch defect. Het is erg vervelend als uw hier mee te maken hebt en het kan ook gevaarlijk zijn. Sommige mensen willen het eerst zelf proberen op te lossen, maar het is verstandiger de vakman in te schakelen. Het kan voorkomen dat de garage aandrijving ineens gaat lopen, hoe gaat u hiermee om?

Erkend toegangspoorten herstel firma

ROMASS is al ruim 20 jaar reparatie specialist van toegangspoorten. Ze zijn werkzaam in heel België en kunnen meestal dezelfde dag of binnen 48 uur ter plaatse komen om uw elektrische en handbediende toegangspoorten te maken. Door de volgende instructies te volgen kan je snel en eenvoudig een reparatie aanvragen:

  • Ga naar www.business.romass.be en klik op “online afspraak maken” rechts bovenin de hoek van de website;
  • Selecteer: “particulier of bedrijf zonder contract” en volg daarna de 7 stappen die aangegeven worden;
  • Tijdens die 7 stappen, kun je aangeven wat voor garagedeur je hebt (kantel, schuif, elektrisch gediend of handbediend), wat het probleem precies is en wat jouw gegevens zijn;
  • Geef jouw voorkeursdagen aan (de dagen waarop je zelf aanwezig kunt zijn bij de reparatie, zodat onze planning daar rekening mee kan houden) en rond de aanvraag af
Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.