Badkamer wand betegelen

Uw badkamer wand betegelen is een klusje waar u wel wat hulp bij kan gebruiken. Betegelen is een klusje dat goed moet gebeuren want u kijkt er een geruime tijd tegen aan. U kunt dus wel wat tips gebruiken om uw badkamer wand goed en mooi te betegelen. Begint u met een goede voor bereiding want dat scheelt u veel corrigeer werk later. Berekent u als eerste het oppervlak van de wand die u gaat betegelen. Dit kunt u doen door een simpele som uit te rekenen. Meet u zeer nauwkeurig de hoogte en breedte uit van de wand, doe dit op de mm nauwkeurig. Tel deze twee lengtes bij elkaar op en deel dit door de breedte van de tegel en door de voeg die ongeveer 3 mm breed is.

Badkamer vernieuwen

Door uw badkamer opnieuw te betegelen krijgt deze al een geheel nieuwe uitstraling. Als u toch bezig bent om de badkamer te vernieuwen dan kunt u het gelijk goed aanpakken door gelijk andere klusjes opnieuw aan te pakken. Geef uw deur eens een nieuw likje verf, schaf nieuw badkamermeubilair aan zodat uw badkamer weer zo goed als nieuw is. Zo kunt u nog jaren lang genieten van uw badkamer. Door af en toe iets nieuws aan te schaffen wordt u niet snel uitgekeken op uw huis.

Kosten nieuw sanitair

De kosten voor nieuw sanitair is afhankelijk van wat voor luxe u wilt hebben in uw badkamer. Maar als u het sanitair bij u in de badkamer wilt vernieuwen moet u uit gaan van een bedrag dat tussen de €5000,- en de €11.000,- in. Het is afhankelijk van wat voor nieuw sanitair u uitzoekt. Het kan goedkoper maar doen heeft u weinig luxe. Uw badkamer zal er minder luxe uitzien. Maar ook dat hangt af van wat voor betegeling u doet in uw badkamer en wat voor vloer u in uw badkamer laat leggen.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Huis, Tuin en Keuken met de tags , , , , . Bookmark de permalink.