Beroemde tattoo artiesten

Een aantal jaren geledenwas tattooeren nog steeds een grote taboe, tegenwoordig is dat al een stuk minder geworden, het is zelfs z over dat tattoo artiestenen beroemd kunnen worden.

Vroeger was dat totaal uit den boze om zoiets te denken, tattooeren werd als iets crimineels en asociaal gezien.

Beroemde tattoo artiesten

Hieronder zullen we het over een aantal grote tattooeerders hebben in de tattoo wereld, die inmiddels een grote naam hebben en waarom:

 

De beroemste is toch de beruchte Kat von D, gespecialiseerd in portretten en realistische tattoo’s heeft zij de wereld veroverd met haar kunst, charme en aparte persoonlijkheid. Ze is al  heel jong begonnen met tattooeren, als tiener was ze er al full time mee bezig ook al waren haar ouders er streng tegen. Na een aantal jaren kwam ze bij Miami Ink te werken, die een show hadden op Discovery en TLC, en na te zijn ontslagen door beroemde Ami is ze voor haarzelf begonnen met de hit serie LA Ink, wat haar tot een ster heeft gemaakt.

Je hoeft niet per se een TV show te hebben om beroemd te worden in die wereld, Pavel Angel en Nikko Hurtado zijn ook grote namen in de tattoo wereld omdat ze gespecialiseerd zijn in prachtige 3D tattoo’s die net echt ljiken. Hun creativiteit en aparte kijk op tattoo’s heeft ervoor gezorgd dat elke tattooeerder hun naam kent in de tattoo wereld.

In Nederland blijft de meest bekende tattooeerder toch Schiffmacher, omdat hij al erg lang in de “business”zit, zijn dochter volgt zijn voetstappen is ook gaan tattooeren. De tattooshop is in hartje Amsterdam gevestigd, Schiffmacher is zeker een belangrijk onderdeel van de Nederlandse kunst geschiedenis.

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding, Overig met de tags . Bookmark de permalink.