Courchevel voor de hele familie

Courchevel is een locatie waar u met uw hele familie terechtkunt. Waar andere skiresorts vaak enkel draaien om de pistes en de après-ski, vindt u in Courchevel meer. Niet voor niets heeft dit skigebied al sinds 2010 het Familie Plus Montagne, het kwaliteitscertificaat dat betekent dat het uitstekend geschikt is voor alle leeftijden. Ons advies is om vanuit een chalet Courchevel 1850 met uw familie te ontdekken. Deze chalets liggen verspreid over alle vijf de dorpen van Courchevel.

Alle vijf de dorpen binnen Courchevel liggen op een verschillende hoogte. Courchevel 1850 (inderdaad, op 1850 meter hoogte) is het bekendste dorp uit de regio. Iedere dag is er wel wat te doen in dit dorp. Kijk zelf wat voor een chalet Courchevel u kan bieden! Ga bijvoorbeeld voor een van de ski-in-ski-uit chalets. Veel van deze accommodaties liggen namelijk direct aan de piste. Met de speciale skischoenverwarmers die er beschikbaar zijn in sommige chalets, hoeft nu nooit meer in uw skischoenen te stappen die nog vochtig of koud zijn van de vorige dag skiën. U vertrekt gewoon met heerlijke warme voeten!

U kunt zelf kiezen of u in een privé of een gecaterd chalet in Courchevel wilt verblijven. De laatste optie komt uiteraard samen met meer luxe: er wordt voor uw eten gezorgd, uw bedden worden iedere dag opgemaakt en vaak hebt u zelfs een eigen persoonlijke butler die dingen voor u kan regelen. Als dat niet heerlijk klinkt, dan weten wij het ook niet meer! Zo kunt u gewoon lekker samen met uw familie genieten van de leuke evenementen die Courchevel u te bieden heeft.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan de speciale beginnerszones, ideaal voor uw kinderen om eerst in een afgeschermd gedeelte weer even wat vertrouwen te krijgen op de ski’s, zonder direct tussen de de ervaren skiërs op de piste te hoeven. Of de Grijze Wol op de Indianenpiste, waar uw kinderen van zullen genieten! Dit zijn niet de enige dingen die Courchevel zo kindvriendelijk maken. Wij adviseren om het gewoon met eigen ogen eens te komen bekijken en vanuit uw luxe chalet Courchevel te ontdekken!

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.