Dakkapel ontwerp

Nadat ik vorig jaar voor het eerst mijn huis ging bezichtigen wist ik al direct dat ik graag een dakkapel wou hebben. Zo groot mogelijk, dat je toch op de zolder lekker kunt staan en je ding kunt doen. 

Nu, een jaar later, heb ik eindelijk de tijd en ruimte gevonden om dit waar te kunnen maken. En ik ga dit dan ook goed aanpakken. Ik begin met een dakkapel ontwerpen, dit laat ik doen door een professioneel team dat hier echt verstand van heeft. Ik weet zelf niet wat er allemaal moet gebeuren om een mooie aanbouw of dakkapel te krijgen dus ik laat zoveel mogelijk over aan professionals.

Bouwkundig tekenaar gezocht? Ik kwam al snel terecht bij RVN cad service, dit is een bouwkundig tekenbureau voor particuliere en zakelijke projecten.
Met een set bij RVN cad service krijg je:

  • Kennismakingsgesprek, bespreking van wensen en eisen
  • Gevelaanzichten
  • Plattegrond
  • Doorsnede
  • Vergunningsaanvraag

Ook word er een offerte aangevraagd bij een aannemer, zodat deze jou met de tekening verder gaat helpen. Zo is er voor jezelf niets om je druk over te maken en word alles tiptop voor je geregeld. De service van het bedrijf is top en de tekeningen zijn kwalitatief zeer hoogstaand.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.