De Puckababy Original Swaddle Back

Veel voorkomende klachten bij baby’s zijn de volgende:
Mijn baby huilt veel, slaap onrustig en slecht, eet slecht en is snel wakker. Verder hebben veel baby’s ook last van ongecontroleerde bewegingen en maaiende armpjes. Andere veel voorkomende klachten zijn: niet alleen willen of kunnen slapen en behoefte aan meer geborgenheid. Voor deze problemen is een oplossing. De Puckababy Pucksack zorgt voor een gezond slaap en voedingsritme in de eerste maanden. De Puckababy Pucksack is zo ontworpen dat hij niet te strak zit, mooi is, voor iedereen te gebruiken en veilig.

Meerdere maten

De Puckababy Pucksack is verkrijgbaar in 2 maten: de piep voor baby’s van 0-3 maanden en de mini voor baby’s van 3-6 maanden. De Original Piep is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals baby blue, baby rose en white silver. De slaapzak is gemaakt van 100% biologisch katoen.
Wat is de Puckababy Pucksack? De Puckababy is een slaapzak voor uw baby die een rustig slaappatroon stimuleert. Het product heeft een buitenzak met een speciaal hesje waar de baby ingelegd kan worden. Doordat de baby minder bewegingsruimte heeft komt de baby ook tot rust.

De voordelen van de Puckababy Pucksack

De voordelen van de Puckababy pucksack zijn de volgende: Het vormt zich als een veilige cocon rondt uw baby maar zit toch niet te strak zodat het kind zich gezond kan blijven ontwikkelen. Het is niet te warm en eenvoudig in gebruik. In de Puckababy mini zitten ritsjes in de mouwen. Hierdoor wordt de stap naar gewoon slapen makkelijker. De producten zijn uiterst eenvoudig en veilig en dus voor iedereen te gebruiken. Het product is bekroond met de Baby innovation award wat aantoont hoe innovatief dit product is.

Hoe werkt de Puckababy Pucksack?

Baby’s houden van regelmaat en overzicht. Door de Pucksack wordt dit bevorderd. Door de geborgenheid krijgt de baby rust en slaapt het beter.
Ook een Puckababy Pucksack kopen? Ga naar de website.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.