Denda Games lanceert website met uitgebreid aanbod gratis online spelletjes

Denda Games lanceert website met uitgebreid aanbod gratis online spelletjes en social multiplayer spellen

dendaspelletjes-logoDenda Games, uitgever en marktleider van Nederlandstalige casual games en het bedrijf achter de download spellen website Denda.com, heeft deze week een nieuwe website met een uitgebreid aanbod online spelletjes gelanceerd; www.dendaspelletjes.nl

Denda Games lanceerde in 2009 haar website voor online downloadspellen. Op Denda.com kunnen online gamers Nederlandstalige download spelletjes 1 uur gratis uitproberen en vervolgens voor een aantrekkelijke prijs aanschaffen. Het portfolio is inmiddels gegroeid tot meer dan 850 download spellen en bestaat uit spellen van de grote game ontwikkelaars als Big Fish Games, Playrix en Alawar.

“Als uitgever van premium download games is het voor Denda Games een logische stap om het aanbod online spellen uit te breiden met een breed aanbod gratis online spelletjes en social multiplayer spellen waarbij spelers tegen elkaar kunnen spelen. We hebben inmiddels overeenkomsten gesloten met de grootste social games ontwikkelaars ter wereld zoals Plinga (Galaxy Life en Landleven), Goodgame Studios (Big Farm, Goodgame Empire) en Upjers (My Little Farmies, My Fantastic Park). Het aanbod spelletjes is overzichtelijk onderverdeeld in verschillende categorieën en thema’s zodat het voor de gebruiker makkelijk is om de spellen te vinden waarin hij/zij is geïnteresseerd.”, zegt Ries Derkman, verantwoordelijk voor alle game content bij Denda Games.

De nieuwe website richt zich dus op iedereen die graag even online een spelletje speelt. Het aanbod bestaat uit online spellen als Angry Birds, Candy Crush Saga, Bubble Shooter, Landleven, Bingo en vele anderen.

Over Denda Games:

Denda Games is uitgever van Nederlands en Franstalige casual games, computerspelletjes voor je PC, Nintendo DS, Nintendo Wii en downloadspelletjes. Denda Games is opgericht in 2007 en is retail-marktleider onder de uitgevers van betaalbare “casual games” op PC CD-ROM in de Benelux.

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet. Bookmark de permalink.