Diesel horloge op mijn wensenlijstje

Een Diesel horloge, dat had ik op mijn lijstje gezet voor mijn verjaardag. En niet zomaar een Diesel horloge, maar ik ben helemaal verliefd geworden op de ‘MR Daddy DZ7296 Radar diesel horloge. Wát een klok, dacht ik meteen toen ik hem voor het eerst zag!

Mijn voorkeur gaat uit naar een horloge van Diesel

We waren met de familie een paar dagen in Amsterdam. Doen we één keer per jaar. Een familie uitje. Elke keer iets anders en dit keer was de keuze gevallen op onze eigen hoofdstad. Vanaf de eerste dag viel op dat we zo weinig op de hoogte waren van wat deze stad allemaal te bieden heeft. En dan niet alleen op het gebied van horloges. Want daar kijken we ook naar, tijdens onze familie uitjes. Mijn broer en ik zijn namelijk helemaal gek van horloges. We zitten soms avonden samen om horloges online te bekijken. Mijn voorkeur gaat uit naar de horloges van Diesel en mijn broer is liefhebber van de wat klassiekere horloge merken, zoals Emporio Armani en Hugo Boss.

Diesel horloges kijken in Amsterdam

En zo liepen we door Amsterdam bij elke juwelier en Trendhop wel even, of ja even, naar binnen om horloges te bekijken. Na een aantal zaken te hebben bezocht, kwamen we terecht bij een mega grote juwelier waar een enorme collectie Diesel horloges lag te pronken in te vitrine. Mijn oog viel direct op dat grote, zwarte Diesel horloge met gele accenten. Wat een mooi horloge! Het bleek de MR Daddy radar klok te zijn. Nadat ik dit schitterende diesel horloge gepast had, wist ik het zeker. Deze wilde ik dolgraag hebben voor mijn verjaardag!

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding, Overig. Bookmark de permalink.