Een facturatie programma

Mijn man en ik zijn een aantal jaren geleden onze eigen onderneming gestart. Mijn man was ontslagen van zijn werk, en hij had vervolgens de wens om voor zichzelf te beginnen. Op deze manier zou hij nooit meer opeens ontslagen worden, en bovendien was mijn man zeer sterk in zijn werk. Om deze reden is hij een soort gelijke bedrijf begonnen, en is hij inmiddels de grootste concurrent van zijn oude bedrijf. Ik verzorg de facturatie voor mijn man, en dit doe ik met behulp van een factuurprogramma.

Mijn man kende het facturatie programma van zijn oude baan, en heeft dit gelijk ingevorderd bij ons bedrijf. Ons bedrijf kan hierdoor gelijk beginnen met het ondernemen en bovendien gaat alles op deze manier een stuk sneller. Handmatig factureren kost natuurlijk enorm veel tijd en precisie. Door middel van dit te digitaliseren gaat dit een stuk sneller en nauwkeuriger. De zaken van mij en mijn man gaan enorm goed, en binnenkort gaan wij voor het eerst werknemers bij ons bedrijf voegen.

Voor meer informatie

Wil jij meer weten over de snelheid van ons facturatie programma, en ben jij benieuwd naar de kosten hiervan? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande artikel!

 

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien. Bookmark de permalink.