Een goede communicatie

Het kan wel eens voorkomen dat jij als persoon wat minder bent in de communicatie in vergelijking met een ander persoon. Dit kan bijvoorbeeld komen door jouw gezichtsuitdrukking, waardoor mensen een verkeerde indruk van jou krijgen. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat jij een instelling hebt waarbij mensen zijn vraagtekens hebben. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat collega’s het niet prettig vinden om met jou samen te werken, om het feit dat jij op een verkeerde manier reageert op ideeën van anderen. Vinecoaching kan je helpen om beter te communiceren met andere.

Een geweldloze communicatie met jouw omgeving

Jij kunt als persoon leren om op een andere manier te communiceren met jouw omgeving. Je kan namelijk een andere instelling nemen, waardoor je mensen de indruk geeft dat je niet overal verkeerd op gaat reageren. Zo leer je anders omgaan met bijvoorbeeld conflicten, en zal jij leren luisteren naar andere, in plaats van dat jij overal zeer agressief op reageert. Een geweldloze communicatie zal voor jou als persoon veel goed doen, maar zal ook jouw omgeving veel goeds doen. Want zij zullen door jou ook weer vertrouwen krijgen in een samenwerking.

Wil jij meer weten over de training geweldloze communicatie bij Vinecoaching? Bekijk dan snel de website en neem direct contact op met de specialist!

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Maatschappij. Bookmark de permalink.