Een infrarood sauna om van te dromen

Een stoomcabine heeft weinig onderhoud nodig , behalve regelmatig schoonmaken met een mild schoonmaakmiddel . Automatische reiniging modellen zijn voorzien van een sproeier ( diffuser in het plafond ) die een desinfecterend vrijgeeft aan het einde van elke sessie . Als uw huis een waterontharder heeft, moet infrarood sauna u periodiek ontkalken (zie handleiding ) de stoomgenerator . Sommige fabrikanten bieden een onderhoudscontract aan regelmatige controle van de technische installatie en de systematische vervanging van versleten onderdelen te garanderen .

Het onderhoud van de sauna

Wat er ook gezegd , een sauna is infrarood sauna veeleisender om een stoomcabine te behouden . Schoon bankjes en raspen wrijven met een borstel (bij voorkeur nylon borstels ) , wederom met een mild schoonmaakmiddel . Daarnaast is de cabine sfeer , vroeg of laat degraderen bescherming van het hout ( olie of jachtvernis ), die vervolgens moeten worden vernieuwd.

Ten minste tweemaal per jaar , helemaal leeg de bak gemonteerd op de kachel stenen. Zuig voorzichtig de resterende vulkanisch gesteente en eventuele kalkaanslag te verwijderen op de achtergrond . Bij het vullen , gebruik infrarood sauna dan alleen intact blokken : de stenen zijn beschadigd Vervang de dezelfde ( soort en formaat ) . Plaats voorzichtig de lade ongeveer 5 cm boven de rand . Tijdens de operatie , voorzichtig om de stenen te plaatsen in vergelijking met weerstanden en zonder infrarood sauna het belemmeren van de poorten van de zijplaten . Hierdoor wordt oververhitting van de kachel en het begin van thermische veroorzaken .

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.