Een Ipad magazine maken

Het wordt steeds meer een trend om alles via de digitale manier te verspreiden, zo worden boeken en magazines vaak in print en digitaal aangeboden. Dit is voor de lezer ideaal, deze kan zo zelf bepalen wat voor hem of haar het beste werkt. Als uw magazine nog niet digitaal te lezen is dan kan Mobilefish.nl u van dienst zijn. Zo zorgt u niet alleen dat de artikelen voor uw lezers digitaal beschikbaar zijn maar heeft u ook de mogelijkheid de artikelen tot leven te brengen. Voegt u meerdere foto’s of video’s toe en zorg zo voor een extra beleving voor de lezer. De mogelijkheden zijn eindeloos en zorgen voor een extra dimensie.

Uw Ipad magazine in de App store?

Daarnaast zal er voor uw digitale magazine een eigen app worden ontwikkeld die simpel in de appstore te downloaden is. Deze kan worden gemaakt voor de iPad, iPhone en Android toestellen. Of uw lezer nu op de smartphone of de tablet wil lezen, de mogelijkheid is er altijd. Zo zorgt u naast een extra service voor uw huidige lezers ook voor meer naamsbekendheid en kan het vele nieuwe lezers opleveren. Een populaire app maakt snel naam en zijn uw artikelen kwalitatief goed, dan zal een app met de digitale versie van uw magazine altijd een toegevoegde waarde zijn. Bekijkt u eens onze video over hoe uw publicaties eenvoudig en snel digitaal beschikbaar kunnen worden. U wilt uw lezers toch ook een ipad magazine kunnen aanbieden?

Een medewerker van Mobilefish.nl legt u graag alle mogelijkheden uit, neemt u dus eens contact met ons op. Wij kunnen voor u een Ipad magazine maken!

Dit bericht is geplaatst in Mobiel en Telecom met de tags , . Bookmark de permalink.