Een kaptafel van grove naar chique

In mijn nieuwe huisje heb ik voor mijzelf een kamertje ingericht waar ik mijn eigen ding kan doen, zo staan hier mijn nagellak potjes en mijn make-up in mooie ladekasten. Deze hebben een prachtig zachtroze kleur en zijn heel chique. 

Nu heb ik bij een woonwinkel een mooi laptoptafeltje gekocht wat ik perfect zou kunnen gebruiken als kaptafel. Het is een glazen tafeltje met een stalen frame. Het meubeltje zelf heeft een donker grijze kleur. Ik vind dit heel jammer omdat dit niet heel mooi zal staan bij de rest van de meubeltjes in mijn kamer. Het zal heel grove staan tussen al het vrouwelijke goed.

Ik ging op zoek naar een meubelspuiterij en deze had ik dan ook snel gevonden. Niet alleen een goede spuiterij maar ook nog eens met een goede service. Zo kan hij mijn meubeltjes ophalen en wegbrengen en dan zijn ze ook nog eens perfect gespoten.

Ik heb mijn meubeltje een mooie gouden kleur laten geven en nu staat hij juist ontzettend mooi in mijn kamer. Het staat heel rustig en valt niet op tussen de rest. Ik vind dit echt heel goed werk van de meubel spuiterij en ik zal hier zeker vaker iets naar toe brengen.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.