Ex terugwinnen…

Ex terugwinnen: wat moet ik doen?

Het kan inslaan als een bom wanneer je vriendin het uitmaakt (of vriend, voor de vrouwelijke lezers – deze principes gelden voor beide seksen). Een typische vraag gaat dan ook als volgt. “Mijn vriendin heeft een tijdje geleden onze relatie beëindigd. Ze zei dat het niet meer ging voor haar en dat ze geen toekomst in de relatie meer zag.

We houden wel nog contact met elkaar, want we ze wil vrienden blijven. Haar gevoelens voor mij zijn weg of veranderd, maar ik heb nog wel steeds gevoelens voor haar. Mijn vraag is dus: kan ik haar terugkrijgen en zo ja, hoe?” Ik ga vandaag kort op deze vraag in aan de hand van een 6-tal tips.

Ex terugwinnen tip 1: verleg je focus

Allereerst dien je te stoppen met je op haar te focussen. Toen zij verliefd op jou werd, had jij waarschijnlijk een leuk leven. Anders zou ze je niet leuk hebben gevonden. Focus je op je eigen leven. Dit zal wel het tegenovergestelde zijn van wat je als antwoord had willen horen, maar dit is helaas het enige dat werkt.

Ex terugwinnen tip 2: laat haar los

Een houding waarbij je afvraagt wat je verkeerd hebt gedaan is positief, als je weer naar de toekomst kunt kijken. Als je echter vast blijft houden aan wat was, hoe graag je haar weer terug wilt, hoe gekwetst je bent, enz… dan plaats je jezelf in een positie van machteloosheid.

Voor de rest van de tips kijk hier: www.attractiongym.nl/ex-terugwinnen/

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.