Glasfolie ideaal te gebruiken

Iedereen heeft wel iets waar die lange tijd mee bezig kan zijn. Zo heeft mijn moeder een lichte verslaving aan raamdecoratie. Ze vind het namelijk helemaal leuk wanneer ze haar creativiteit kwijt kan op het raam. Daar besteed ze dan ook vele uren aan, maar dat vind ik eigenlijk wel leuk. Onze ramen zien er namelijk, bijna, nooit hetzelfde uit. Het is altijd wel weer iets anders en dat valt de buurt ook op. Zo krijgen wij ook altijd positieve reacties van verschillende mensen uit onze buurt en dat is altijd leuk om te horen.  

Advies

Een raamdecoratie is namelijk niet zomaar gemaakt. Ze maakt vaak eerst een schets en gaat daarna pas met het echte werk aan de slag. Dit vind ze helemaal leuk, maar het resultaat mag er dan vaak ook wel wezen. Het ziet er altijd schitterend uit. Daarnaast is het wel belangrijk dat ze de juiste folies heeft. Denk hierbij aan glas, plak en raamfolie. Het liefst gebruikt ze natuurlijk raamfolie, maar daar is natuurlijk niet alles mee gezegd.

Glasfolie is ook erg fijn om mee te werken, al zegt ze dit zelf. Daarnaast is het makkelijk om wel de juiste scharen te hebben en je creativiteit de vrije loop te laten gaan. Zonder creativiteit zul je namelijk nooit een mooie raamdecoratie maken.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.