Goed voornemen voor 2013: beter gekleed gaan!

Met het aanbreken van het nieuwe jaar hebben weer veel mensen voor zichzelf een lijstje opgesteld met goede voornemens. Dit zijn vooral veel dingen die betrekking hebben op gezondheid: we gaan meer naar de sportschool, we stoppen met roken, noem het maar op. Maar ook op andere gebieden kunnen we onszelf goede voornemens stellen.

Het is goed om ook andere persoonlijke doelen te stellen, zodat dit jaar vooral leuker wordt – met de goede voornemens wat betreft gezondheid hebben we het al zwaar genoeg. Dit kan bijvoorbeeld een doel zijn om in 2013 beter gekleed te gaan! Met kleding van hoge kwaliteit, zoals Italiaanse overhemden, kunt u uzelf belonen en het zorgt er ook nog eens voor dat u beter in uw vel zit.

Kwaliteitskleding

In het huidige economische klimaat moeten we oppassen dat we onszelf niet teveel te kort doen. De kleine ‘beloningen’ die we aan onszelf geven zijn er belangrijk om er een leuk jaar van te maken – zo kunt u ook de andere voornemens goed nastreven.

Dat kan bijvoorbeeld met kleding van hoge kwaliteit. Vooral Italiaanse kleding blijft zich daarmee onderscheiden; de kleding wordt met de hand gemaakt en heeft een focus op de stijl en pasvorm. Daardoor kunt u met deze kleding veel beter gekleed gaan, en dat hoeft niet eens duur te zijn! Zo zijn er Italiaanse overhemden, die uitblinken in kwaliteit en elegantie zonder dat daarvoor een hoog bedrag moet worden betaald. Zo kunt u uzelf belonen voor het behalen van de andere voornemens en er een heerlijk jaar van maken!

Over Camizza

Camizza is een Nederlands modelabel, opgericht in 2010, met een grote voorliefde voor de Italiaanse stijl. “Made in Italy” is voor ons geen loze kreet, maar een zeer bewuste keuze voor kwaliteit, stijl en elegantie.
De overhemden worden met grote zorg uitsluitend in Italie (bij modestad Milaan) met de hand vervaardigd.

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding. Bookmark de permalink.