Heerlijk verzorgde familiediner

Eens per jaar gaan wij met de gehele familie uiteten, maar gezien het feit dat er 2 familieleden met een gebroken been zaten besloten wij dit jaar om het diner thuis te laten plaatsvinden. Echter vonden wij koken teveel werk, en gezien het feit dat wij dineren met 30 man zou dit veel te veel tijd gaan kosten. Om deze reden hebben wij besloten om catering Zutphen in te schakelen, die bij ons het diner zou verzorgen met zorg en kwaliteit.

Groot assortiment

Bij de cateraar heb je een enorme keuze uit buffetten, zowel warm als koud. Daarnaast kun je ook bijvoorbeeld voor een bepaald thema kiezen, en zo hebben wij gekozen voor het barbecue arrangement. Bovendien krijg je gratis buffetlinnen, buffettafels, borden, bestek en servetten bij het buffet. Bovendien staan de koks ook open voor tips, en zo konden wij precies zeggen hoe wij onze vlees gebakken wouden hebben. Een ideale samenwerking en handeling tussen de cateraar en de klant, en wij zijn zeer tevreden hierover. Wij gaan hier zeker nog eens gebruik van maken.

Ben jij woonachtig in de omgeving van Apeldoorn, en wil jij ook een complete catering bij jouw thuis, op de zaak, of bij een ander laten verzorgen? Dan is catering Apeldoorn echt iets voor jou!

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.