Het verkopen van je auto

Na een tijdje raak je meestal uitgekeken op je auto. Je kunt je sloopauto dan verkopen, zodat je een andere auto kunt kopen. Je hebt een aantal manieren om je auto te verkopen. Veel mensen kiezen er voor hun auto te verkopen op websites zoals Marktplaats. Wanneer je je auto te koop zet op een site zoals Marktplaats kunnen er mensen jou contacteren en een bod uitbrengen op je auto. Een andere manier om je auto te verkopen is door je auto te verkopen aan een autohandelaar. Het nadeel is dat je meestal minder geld krijgt voor je auto dan wanneer je het op een website als Marktplaats verkoopt.

Het inruilen van je auto
Een autodealer heeft vaak ook andere auto’s staan. Als je er een mooie auto tussen ziet staan, kun je eventueel je auto inruilen voor de auto die je mooi vindt. In de meeste gevallen zal je dan wel een bedrag bij moeten betalen.

Het verkopen van je sloopauto
Als je auto total loss is verklaard kun je deze nog proberen te verkopen. Er zijn autogarages of handelaren die sloopauto’s inkopen voor de onderdelen. Wanneer je de sloopauto Rotterdam niet verkocht krijgt kun je altijd nog je auto verkopen aan een autosloperij.

Auto verkopen aan een autosloperij
Je zult niet veel geld krijgen als je je auto verkoopt aan een autosloperij. Het bedrag zal in de meeste gevallen niet hoger liggen dan de 300 euro. Het is daarom verstandig om dit als laatste optie te houden.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.