hovenier Enschede nodig veroorzaakt deze pasvorm

Wat hovenier Enschede nodig veroorzaakt deze pasvorm van kleding – free actie? De Grubby Tuinders hebben een social media campagne roept mensen op om een selfie op World Naked Gardening Day plaatsen gelanceerd morgen ( naakt of gekleed ) met de hashtag # gardeningselfie , en maak een donatie via sms ( GRUB89 tot 70070 ) .

David Lewis , een van de Grubby Gardeners team hovenier Enschede en hoofd tuinman van de Daktuinen , zei : ” Perennial steun tuinders , jong en oud , die ondersteuning, advies en hulp in tijden van crisis moet het goede doel is 175 jaar oud dit jaar en toch . niet veel mensen – zelfs in de handel – hebben gehoord ” .

Het team heeft al een slopende stormbaan hovenier Enschede ingevuld als onderdeel van hun bod te verhogen £ 20.000 voor het goede doel , die tuinders helpt in nood. Grubby Tuinman Michael Perry, new product development manager bij Thompson & Morgan , zei : ” Het schieten op de Roof Gardens was een van die once in a lifetime kansen en we hadden briljante plezier opzetten van de foto’s. ” Ik denk dat na een stormbaan , baring wat vlees moet hebben geleken bijna ontspannend.

Dit kan een stunt voor het goede doel , maar sommige mensen nemen naakt tuinieren veel serieuzer . Misschien dat sommige van jullie hovenier Enschede denken dit naakt tuinieren leeuwerik klinkt niet slecht … als je niet beschikt over een tuin van uw eigen om het uit te proberen in , of als u wilt ontmoeten gelijkgestemde naturisten / hoveniers, Abbey House tuinen in Malmesbury , Wiltshire houden kleding – optioneel dagen een keer per maand , en de volgende is 18 mei . Er is een ( voorzichtig gesteld )hovenier Enschede video hier .

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.