Hovenier in Enschede voor uw tuin

Beroemd is hovenier in Enschede zijn tuin door de Oudolfs kwekerij. Er, de paar gewijd tot vier jaar geleden het fokken van zeer resistente en onderhoudsvriendelijke vaste planten, die ontvangen onder de naam “planten hovenier Enschede van de toekomst” in Duitse kwekerijen. “Ik wilde ontwikkelen planten die zich spontaan in de loop van hun lange leven, zonder ontwikkelen kunstmest en doen om de mensen,” zei Oudolf. Hij riep natuur, kunst en tijd de meest belangrijke parameters voor haar werk.

En de mantra van de man van wie zichzelf hovenier Enschede als als ontwerper onder de tuinders ziet, is: “de structuur en de vorm van een plant is belangrijker dan hun kleur.” U zult niet vinden “veel ook onderhoud intensieve en daarom niet langer actuele”, arbeids- en zorg-intensieve bloemen zoals rozen hovenier Enschede dat bloom’s slechts een korte tijd in het jaar, wanneer de Piet Oudolf – de tuin revolutionaire vindt. Op alle decoratieve planten zien er goed slechts hovenier Enschede tot en met de tijd, waar u moet bezuinigen. Vervolgens niets maar naakte Woods bleef.

Niet begrijpen dat hovenier Enschede hij voornamelijk in Duitsland, de houding van veel tuin eigenaren om de tuin als de huiselijke woonkamer als een “overijverige huisvrouw” kan verspreiden. Ijverig te reinigen up, schoon en mond knipsel – voor Oudolf die aan een vorm van tuinman ADHD grenst. “Deze hyperactiviteit is helemaal niet nodig zijn voor een goed geplande tuin aangelegd volgens hovenier Enschede duurzame criteria”, zei hij.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.