Hulp bij het lopen

Jarenlang tenniste ik graag met mijn vrouw elke zondag, maar hedendaags hebben wij dit vervangen voor een bingo-avond. Mijn vrouw is vorig jaar  enorm hard gevallen, en hierbij is zij pijnlijk op haar been terecht gekomen. Hier heeft mijn vrouw nog altijd hedendaags enorm last van, maar zij hoopt samen met fysio Dordrecht er in ieder geval voor te zorgen dat zij straks weer normaal kan lopen.

Hulp van fysiotherapie Dordrecht

Fysiotherapie Dordrecht hoopt samen met mijn vrouw ervoor te zorgen dat zij weer straks normaal kan lopen, want mijn vrouw heeft nog altijd enorme last tijdens het lopen. Door middel van het aansterken van haar spieren, hopen wij dat mijn vrouw straks weer normaal kan lopen, en hopen wij nog altijd stiekem dat wij elk weekend samen kunnen tennissen. Toch is dit laatste waarschijnlijk heel onwaarschijnlijk, maar hopen als ouderen mag natuurlijk altijd. Mijn vrouw heeft hedendaags al minder last en pijn met het lopen, en dit heeft zij allemaal te danken aan de fysiotherapie in Dordrecht.

Wil ook jij een fysiotherapeut bezoeken en ben jij woonachtig in de provincie Zuid-Holland in de omgeving van Dordrecht? Neem dan spoedig contact op met fysiotherapie Dordrecht, en maak spoedig een afspraak met de fysiotherapie.

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Overig. Bookmark de permalink.