Ice-Watch, iedereen heeft er een

Ice-Watch, je weet wel dat merk bekend van de kleurrijke horloges, zo’n horloge wil de m’n zoon dolgraag hebben. Alle kinderen uit zijn klas op school hadden volgens hem zo’n kleurrijk Ice-Watch horloge om hun pols. Ik nam het voor een korreltje zout. Maar keer op keer kwam hij erop terug. “pap, ik wil ook een Ice-Watch, want iedereen heeft er een!”. En dat ging zo een aantal weken door, waardoor ik ‘getriggerd’ werd om eens goed op al die kinderpolsjes te letten toen ik mijn zoontje van school ging halen. In eerste instantie dacht ik van, ach hij 8 jaar, het kan toch niet zo zijn de jongeheren en –dames op deze leeftijd al zó ‘trendgevoelig’ zijn, maar wat schetste mijn  verbazing? Het viel meteen op toen ik erop lette; inderdaad bijna alle klasgenootjes, of beter, alle schoolgenootjes van de bovenbouw leken een Ice-Watch horloge op hun polsjes te dragen. Je zult begrijpen, het gevoel van niet achter te kunnen blijven bekroop me en met enige schaamte over het feit dat ik niet sneller de vraag van mijn zoontje serieus had genomen, bekroop me. Ik nam me voor om hem ’s avond te vertellen dat ik overstag was en mits hij de volgende week met een goed rapport zou thuis komen, hij een mooi Ice-Watch horloge mocht gaan uitzoeken.

Een Ice-Watch, ook voor mijn zoontje

De vrijdag daarop zag kwam een vrolijk kijkend jochie vol trots thuis met ene prima rapport. En je raad het al, de dag erna stonden we bij de plaatselijk juwelier de collectie Ice-Watch horloges te bekijken. Zelf had ik al een beetje voor gekeken op internet naar Ice-watch horloges. Wat een keuze viel me meteen op! En ik had natuurlijk geen idee wat zo’n Ice-Watch klokkie moest kosten. De priis voel me mee, vanaf negenenvijftig euro, zag ik. Niet precies wetende naar welk model of de voorkeur van mijn zoontje heen ging. En daar wrong de schoen. Want uiteraard wist mijn zoon precies welk model Ice-watch hij wilde hebben, echter in de zaak waar we waren, hadden ze dat model niet op voorraad.

Ice-Watch horloge online gekocht

Onverrichter zaken keerden we huiswaarts, waar ik meteen in de auto op de terugweg naar huis, ik mijn zoontje meedeelde dat ik wel een online winkel wist, waar ze de Ice-Watch collectie hadden. Thuis aangekomen hebben we meteen de site www.horlogesstyle.nl bezocht en binnen no time had mijn zoontje het Ice-Watch horloge dat hij zo graag wilde hebben gevonden. Bestellen ging met gemak en op maandag werd het pakketje met het Ice-Watch horloge netjes bezorgd bij ons thuis. Je wilt niet weten hoe blij hij is met zijn nieuwe Ice-Watch !

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding, Relatie en Familie. Bookmark de permalink.