Iedereen heeft er 1

De wereld van de telecom veranderd met de dag. Wat gisteren helemaal in is, kan vandaag alweer verouderd zijn. Denk maar eens aan de 1280×720 pixels beeldschermen eind 2011, waar iedereen toen helemaal fan van was. Hedendaags zie je deze alleen nog in goedkopere toestellen, en hebben de meeste een HD-beeldscherm en willen de echte techneuten binnenkort smartphones met een 3D-beeldscherm. Een telefoon abonnement is daarom ook iets wat elke Nederlanders heeft, want er zijn haast geen Nederlanders zonder een luxe smartphone. 

Ook zie je tegenwoordig de oudere van de maatschappij met een mobiele telefoon over straat lopen. De functionaliteit van een mobiele telefoon is gewoon zo enorm handig, dat het gewoonweg een product is die je niet meer weg kunt denken. Een jaar of 20 geleden zouden mensen niet moeten denken dat iedereen een mobiele telefoon op zak had. En toch is er iets in die telecomsector gebeurd waardoor iedereen er tegenwoordig toch één op zak heeft, soms zelfs meerdere telefoons.

Heb jij nog geen mobiele telefoon?

Heb jij nog geen mobiele telefoon en wil je er wel zo spoedig mogelijk één aanschaffen? Klik dan op de linkjes in dit blog en wie weet heb jij binnenkort wel een Samsung abonnement!

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Mobiel en Telecom. Bookmark de permalink.