Ik wil mijn goud kwijt! Waar moet ik zijn?!

Het is misschien een opmerking die je niet zo vaak hoort, ik heb goud over en ik wil het kwijt. Sommige mensen zullen hun goud nooit wegdoen. Het edelmetaal heeft in de afgelopen jaren een hoge status gekregen, en voor sommige mensen is dit erg belangrijk. Maar voor andere mensen is dit absoluut niet belangrijk, en ze vinden het eigenlijk maar lelijk. Is er iemand in je familie overleden, en heb je nu gouden sieraden over en weet je niet wat je ermee moet doen? Dan is dit artikel voor jou. Je leest hier tips waar je op moet letten tijdens het goud verkopen Den Haag. De beste manier om je goud in te wisselen voor geld, zodat je iets leuks kunt kopen voor jezelf. Of misschien openstaande rekeningen te betalen. Meer informatie is de te vinden op De Goudwaag website.

Goudprijs wordt gecheckt op het net

Alhoewel het verstandig is om de goudprijs van te voren te checken, zijn er een aantal kanttekeningen te maken bij de goudprijs die je per gram krijgt uitbetaald. Als je op internet zoekt naar de goudprijs per gram, dan kom je leuke bedragen tegen. Houd echter wel in je achterhoofd dat dit de bedragen zijn die momenteel op de markt betaald worden. Voordat het die prijs bereikt gaan jouw gouden sieraden eerst nog door de handen van de inkoper, de omsmelter en dan wordt die prijs pas bereikt. Als je hierover mee wilt weten vraag dan altijd bij jouw goud inkoper in Den Haag na waaruit de prijs is opgebouwd. Transparantie is erg belangrijk wanneer je het oude goud van de hand gaat doen.

Een eigen winkel?

Misschien klinkt dit een beetje vreemd, maar een goud inkoper met een eigen winkel is altijd er betrouwbaar. Je kunt altijd weer terug naar zijn winkel / zaak gaan mocht er iets zijn. Er zijn ook mobiele goud inkoper, niet dat deze onbetrouwbaar zijn maar voor veel mensen is het gevoel van een fysieke winkel doorslaggevend. Het geeft de mensen een gevoel van veiligheid.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.