infrarood sauna en de warmtebron

in de sauna, zijn andere belangrijke stoffen zweette uit behalve water, zoals vetten en cholesterol. De sauna in een infrarood sauna zal de waarde van bijkomende stoffen aanzienlijk verhogen. Daarom is ook een hogere efficiëntie van uw gebruik van de sauna gemaakt. Raadpleeg ons over onze infrarood sauna. Wij ontwikkelen samen met u en deze voor u afzonderlijk kunt aanpassen.

Een infrarood sauna is ondervertegenwoordigd in onze regio en er is relatief weinig bekend. Het bestaat uit Saunagerechtem hout, meestal gemaakt van Nordic spar, waar de verwarming door lange infrarood aanzienlijk werken stralen. Infrarood stralen produceren warmte, die zijn zeer bemoedigend voor het lichaam.

De infrarood stralen doordringen tot 1 cm in de huid, de onderhuidse weefsel, en vervolgens de warmte via de bloedbaan in de diepere weefsels wordt overgedragen (tot 5 cm van huid diepte). Dankzij een intens diepe behandeling, zijn lassen binnenkant van de huid, zweet, volume en intensiteit drie keer hoger dan in de Finse sauna.

De temperatuur in het infrarood sauna is in het bereik van 50 tot 60 ° C, die is een ander voordeel voor degenen, die niet graag, hoge temperaturen van de klassieke sauna.

De hitte van de infra-rood sauna ontspant de geest en het lichaam, verlicht stress en spierspanning verlicht. Nuttig voor detox en reinigt de huid. Infrarood sauna hutten versterkt enorm het immuunsysteem. In de geneeskunde wordt infrarood warmte toegepast op de behandeling van pijn in de gewrichten, rug en nek, reuma, neuralgie, omdat het vermindert de pijn en een chronische vermoeidheid te voorkomen. Bovendien, helpt het bij de behandeling van cellulitis en allergieën.

 

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding. Bookmark de permalink.