Installatiebedrijf in de buurt van Hengelo en omgeving

Neustadt . ” Ik ben installatiebedrijf Hengelo , ” Wolfgang Müller zegt met een grijns . Het gelijknamige boek van Hape Kerkeling daarin beschrijft de ervaringen van zijn pelgrimstocht naar Santiago de Compostela in Spanje in 2001 , had hem bezield heel veel voor deze nieuwe fiets avontuur . Door Duitsland en Frankrijk het gaat om Spanje naar Santiago de Compostela terug naar de zee en vervolgens in een grote boog installatiebedrijf Hengelo over het zuiden van Spanje .
Gisterochtend om 8.30 uur begon de 66 – jarige uit de wijk New Town Molbitz .
Over zeven weken , wil hij de gaan worden . Misschien een paar dagen langer – . “Ik wil me immers gaan kijken naar wat ik doe geen prestatie rijden “, installatiebedrijf Hengelo zegt Müller .
Ooit is een elektricien die achter hem heeft zijn carrière al , minder sportieve karakter . Het trekt alleen de afstand . En de bergen irriteren hem zeer .
Hij heeft niet specifiek opgeleid voor de lange tocht . Hij voelt zich fit en vertrouwt op zijn vorige fietservaring .
In 2006 fietste hij naar Venetië in 2010 naar Rome installatiebedrijf Hengelo naar Sicilië in 2011 en 2012 naar de Noordkaap .
Op elk van deze reizen , heeft Wolfgang Müller goed voorbereid . Hij heeft onderzoek gedaan op kaarten en de fietspaden op het internet de afstanden. Wekenlang heeft hij veel tijd besteed aan de computer uit te werken de route in detail. Hij maakt gebruik van een GPS-gestuurde navigatie-apparaat dat registreert ook zijn route . Een dynamo , die hij rijdt zelf tijdens het rijden , zorgt voor de nodige installatiebedrijf Hengelo energie

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.