Installatiebedrijf in Hengelo en omgeving

Phoenix installatiebedrijf in Hengelo nieuwe Media Limited (“Phoenix nieuwe Media”, “ifeng” of de “vennootschap”) (NYSE: FENG), een toonaangevend mediabedrijf voor nieuwe in China, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf een overeenkomst met Samsung Electronics Co., Ltd. (“Samsung”) heeft ondertekend om pre-install “ifeng nieuws,” een van de inheemse toepassingen van het bedrijf op Samsung GALAXY S5, de nieuwste vlaggenschip smartphone in China. Een installatiebedrijf Hengelo Deze overeenkomst zal Samsung telefoongebruikers direct toegang tot ifeng de laatste premie nieuws, huidige zaken dekking, en inhoud van andere verticalen, zoals financiën, mode, entertainment en technologie toestaan. Op dit moment, “ifeng nieuws” behoort tot de top 5 Nieuws toepassingen in termen van dagelijkse actieve gebruikers installatiebedrijf Hengelo (DAU) in China, volgens iResearch.

De Samsung GALAXY S5 telefoon installatiebedrijf Hengelo werd officieel gelanceerd in China op 11 April 2014. “ifeng nieuws” is een van vier derden toepassingen vooraf geïnstalleerd op de GALAXY S5 telefoon in de markt van China. Volgens de overeenkomst, “ifeng nieuws” zal ook vooraf worden geïnstalleerd installatiebedrijf Hengelo in andere Samsung 4G telefoons in de komende zes maanden. Gebaseerd op de markt belangerijk, zullen de verkochte hoeveelheden van de installatiebedrijf Hengelo GALAXY S5 telefoons meer dan 10 miljoen stuks.

“Wij zijn zeer opgewekt om medewerking van Samsung en bieden hun Chinese klanten direct toegang tot onze kwaliteit media aanbieden. Met China’s ‘on-the-go’ cultuur steeds ooit zo omvattender, mobiele strategieën hebben installatiebedrijf Hengelo genomen centrumstadium binnen Internet mediabedrijven. Deze samenwerking hoogtepunten vie de vooruitgang die we hebben geboekt bij de opbouw van onze mobiele aanbod en gebruikersgroep, en zal ons helpen om de ‘go-to’ bron voor gedifferentieerde nieuwsinhoud op mobiele apparaten in China, verder installatiebedrijf Hengelo stollen van onze mobiele rand,”zei Mr. Shuang Liu, de CEO van het bedrijf.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.