iPhone 5 binnenkort draadloos opladen

Nokia kwam onlangs met de Nokia Lumia 920 telefoon. Deze telefoon heeft de mogelijkheid ingebouwd om draadloos opgeladen te worden. Ook kwam Nokia met een cover voor de Lumia 820, waardoor deze mobiel ook draadloos opgeladen kan worden. iPhone gebruikers hoeven gelukkig niet jaloers meer toe te kijken: er komt een iPhone hoesje waarmee de iPhone 5 ook draadloos opgeladen kan worden.

Nieuwste technologie

Fabrikant Skech heeft veel ervaring met het ontwikkelen van iPhone hoesjes. Ze zijn al jarenlang bezig met het maken van goede bescherming voor de iPhone. Tegenwoordig wordt er meer van hoesjes verlangd. Standaard iPhone hoesjes zijn uit de mode. Veel fabrikanten hebben inmiddels de gekste hoesjes gemaakt. Ze zien er vaak spectaculair uit, maar praktisch zijn ze niet.
Skech speelt handig in op de markt. De fabrikant is bezig met het ontwikkelen van een hoesje wat ervoor zorgt dat je iPhone opgeladen wordt zonder het gebruik van snoertje.

Werking

Het nieuwste hoesje van Skech is nog in de ontwikkelingsfase, maar gezien de foto’s die al verschenen zijn wordt verwacht dat de case snel uitgebracht wordt.
Het hoesje werkt met een ‘powermat’. Wanneer je de telefoon, welke in de case zit, op de mat legt, wordt het opgeladen. Dit geheel draadloos. Ongelooflijk handig, je kunt je iPhone nu op elke plek opladen. Niet meer naar een stopcontact zoeken, of dicht bij een stopcontact zitten omdat je standaard oplaadsnoer niet langer is dan een halve meter.

Onbekend

Het is onbekend wanneer fabrikant Sketch klaar is met het ontwikkelen van de case, maar naar verwachting zal dit niet lang meer gebeuren. De prijzen zijn nog niet uitgegeven en of de gadget ook in de Nederlandse iPhone webshops terecht komt is nog niet bekend.

Dit bericht is geplaatst in Mobiel en Telecom met de tags , . Bookmark de permalink.