Jacuzzi kopen voor op het werk

Maar nog steeds de jacuzzi kopen uitvinding van Candido was heel rustiek als om te zetten in een product waardig verkopen. Het zou Roy Jacuzzi in 1968 , die zijn potentieel als een commercieel artikel en het geven van een goed ontwerp en de grootte , beginnen met de productie van de jacuzzi zoals wij die kennen gerealiseerd. Vandaag Jacuzzi is een gerenommeerd Italiaans bedrijf , zeer dicht bij de luxe en glamour , en heeft haar hoofdkantoor in Californiƫ .

badkuip – 2

Het huidige bedrijf motto is : ” Jacuzzi: water dat je beweegt ” ( Jacuzzi : Water dat je beweegt ) en serveren van eenvoudige modellen en aanpasbaar plaatsen het meeste belang hechten aan geavanceerde badkuipen voor dat veel mensen om van te genieten tijd en over de grootte van middelgrote zwembaden . Achthoekig, vijfhoekig, hutten , rond, rechthoekig , enz. . Vrijwel alle passen beschikbare ruimte . Nu is zeer modieus plaats ze in een hoek van het zwembad : dus je kunt een aantal lange geven en dan ontspannen in een bruisende bad.

gecombineerde Tub

Alle cruise , jacht , luxe hotel , resort of belangrijke sport faciliteit omvat in grote letters de kans om ervan te genieten , en de reden is simpel : er is ten overvloede bewezen dat hun voortdurende massage op ons lichaam produceert voordelen in onze bloedbaan , ontspannen spieren , massage op gewonde of verzwakte gebieden , waardoor de tijd voor genezing , en ook iets heel belangrijks , de bestrijding van stress zeer effectief , waardoor je geest vrij van zorgen ( al was het maar voor de duur van de vergaderruimte ) .

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.