Je auto verkopen via de ANWB autoverkoopservice of een andere auto verkoop site?

Waar kun je je auto online het beste verkopen? Er zijn momenteel meerdere auto verkoop sites op de markt waar consumenten hun auto aan kunnen verkopen. Je kunt je auto verkopen via de anwb autoverkoopservice of een van de andere dienstverleningen ikwilvanmijnautoaf.nl en marktplaats. Welke autoverkoopservice van de drie is het aantrekkelijkst?

De consumenten die hun auto willen verkopen, hebben zoveel mogelijkheden dat zij dit via het internet op een rijtje proberen te krijgen. Je kunt je auto zelf particulier verkopen. Je kunt een advertentie plaatsen en hopen dat je geen rare types aan de deur krijgt. Aangezien de kans steeds groter lijkt te worden oplichters te treffen, ligt hier al lange tijd niet meer de eerste keuze. Daarnaast kun je je auto inruilen bij een dealer. Dat geeft een veiliger gevoel, maar hier moet je al heel gauw genoegen nemen met veel minder geld. Daarom wordt er steeds vaker gekeken naar het zelf online verkopen van je auto aan autodealer. De markt aanbieders ikwilvanmijnautoaf.nl, marktplaats en anwb autoverkoopservice kunnen dit voor je mogelijk maken. De drie aanbieders verschillen onderling wel van elkaar.

Marktplaats
Als je je auto wilt verkopen via marktplaats, dan moet je eerst geld bijleggen voordat je geld voor je auto ontvangt. Je betaalt namelijk voor de autotaxatie. Er bieden zo’n 115 dealers mee op jouw oude auto, waardoor het vervolgens drie werkdagen duurt voordat je een bod per email ontvangt. Ook moet je wat geduld hebben voordat je na de overdracht het geld ontvangt. Je moet gemiddeld drie dagen wachten voordat het geld wordt overgemaakt.

Anwb autoverkoopservice
Bij de autoverkoopservice anwb maak je, net zoals bij marktplaats, kosten vooraf. Naast een bedrag voor de autotaxatie, betaal je hier bovenop nog een verplicht lidmaatschap. Ook bij deze dienstverlening duurt het gemiddeld drie werkdagen voordat je het bod in je inbox kan verwachten. Op afspraak dien je je auto in te leveren, waarna er twee werkdagen overheen gaan voordat het afgesproken bedrag naar je bankrekening wordt overgemaakt.

ikwilvanmijnautoaf.nl
Bij het verkopen van je auto wil je graag geld ontvangen in plaats van geld bijleggen. ikwilvanmijnautoaf.nl begrijpt dat en biedt de aanmelding en taxatie van de auto geheel kosteloos aan. Binnen 24 uur koppelen de automakelaars het hoogste bod terug. Een van de redenen waarom ikwilvanmijnautoaf.nl het snelste is met het terugkoppelen van het bod is dat zij in contact staan met 5.000 erkende autodealers. Daarnaast kunnen zij garanderen dat je tijdens de overdracht het geld contant ontvangt, samen met de RDW vrijwaring.

De aantrekkelijkste autoverkoopservice?
Van de drie aanbieders, kun je je auto het snelst en zonder kosten verkopen via de autoverkoopservice ikwilvanmijnautoaf.nl. Zij hebben al een flinke voorsprong opgebouwd vergeleken met de andere dienstverleningen.

Dit bericht is geplaatst in Overig met de tags , , , , . Bookmark de permalink.