Kijk veilig naar de beste kinderfilmpjes en kinderliedjes op Kids-Tube.nl

Begin dit jaar is de website www.kids-tube.nl officieel gestart. Op de website worden de beste kinderfilmpjes en kinderliedjes die op Youtube, Vimeo en andere videosites te vinden zijn overzichtelijk weergegeven. Niet enkel controleert het team van Kids-Tube de filmpjes op kwaliteit, ook wordt ieder filmpje gecheckt op kind vriendelijkheid. Het kan zomaar gebeuren, een filmpje lijkt in eerste instantie leuk en vermakelijk te zijn, tot er ineens ‘foute’ beelden worden getoond.

Van jongs af aan maken kinderen kennis met het gebruik van internet. Zeker met de introductie van tabletcomputers en mobiele telefoons, is het internet binnen enkele seconden voor kinderen benaderbaar geworden. Leuk en interessant voor de kids om bijvoorbeeld filmpjes op Youtube en andere video sites te kijken, maar hier schuilt ook een gevaar; krijgen ze wel enkel filmpjes te zien die voor hun leeftijd geschikt zijn en enkel onschuldige beelden bevatten?

Kinderfilmpjes en kinderseries overzichtelijk gepresenteerd
Het tonen van enkel geschikte kinderfilmpjes is een belangrijke reden geweest om deze website te starten. Een andere reden is het kunnen aanbieden van een overzichtelijke website, waarbij er gemakkelijk per kinderserie een overzicht gegeven wordt van de beste filmpjes. Op Youtube barst het van de filmpjes, maar niet ieder filmpje is echt de moeite waard om te kijken. Vaak kom je daar pas na het bekijken van enkele filmpjes achter. Tijdrovend en niet echt fijn als je samen met de kinderen wat leuks wil kijken! Op Kids-Tube staan enkel de filmpjes die jij en je kinderen willen zien!

De website is gecategoriseerd in babyfilmpjes, peuterfilmpjes, kleuterfilmpjes en kinderliedjes. Ook volledige kinderfilms die op videosites te vinden zijn worden gedeeld. Binnen de categorieën kun je collecties zien van o.a. Dora, K3, Het Zandkasteel , Woezel en Pip en Bob de Bouwer. Ook filmpjes voor de wat oudere kinderen zoals Donald Duck, My Little Pony en de Smurfen kom je op de website tegen. De meeste filmpjes worden enkel geplaatst als deze in het Nederlands beschikbaar zijn.

Tips ons over de beste filmpjes voor kinderen
Wij streven ernaar om de beste site van Nederland te zijn waarbij kinderen en ouders gemakkelijk de leukste filmpjes kunnen vinden. Dit betekent dat we graag een zo compleet mogelijk aanbod gebruiksvriendelijk willen presenteren. Missen wij filmpjes op onze site of heb je andere tips of suggesties? Neem dan via de website contact op met het team van Kids-Tube.nl. Ieder punt of suggestie zien wij als een manier om verder te groeien naar een website waarop de bezoekers een prettige ervaring hebben, keer op keer.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Je bent welkom op www.kids-tube.nl voor de leukste kinderfilmpjes en kinderliedjes!

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek. Bookmark de permalink.