Kom langs in onze schommelstoelen showroom

Naast de zeer gebruiksvriendelijke website waar u het complete aanbod duidelijk en overzichtelijk kunt vinden, beschikt schommelstoel.nl ook over een showroom. Voor klanten die toch liever een fysieke winkel bezoeken in plaats van online te shoppen of wanneer u twijfelt over de kleur of het materiaal. Wat uw reden ook is, u bent tevens van harte welkom in onze showroom. Hier staan alle schommelstoelen in diverse materialen en kleuren opgesteld, klaar voor u om te bekijken en te beoordelen. Uitproberen is natuurlijk toegestaan!

Schommelstoel kopen via de website of onze showroom

Laat uzelf gerust in onze stoelen zakken en u zult direct de ontspanning en comfort voelen die een schommelstoel met zich meebrengt. Ervaar en vergelijk! U kunt rustig op eigen gelegenheid door onze showroom heen lopen en u eigen plan trekken. Maar wanneer u hulp nodig heeft met het maken van uw keuze, wanneer u vragen heeft of meer aandacht behoeft dan staat ons personeel voor u klaar.

Onze showroom is centraal gelegen in Amsterdam en beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. U kunt zowel met openbaar vervoer als met de auto komen, ons pand is zeer gemakkelijk te bereiken. Dus kom gezellig langs, wij hebben de lekkerste koffie van Amsterdam!

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.