KPN ÉÉN voor mkb

Voor optimaal dienst verlenen en zakendoen moet u optimaal bereikbaar zijn. KPN ÉÉN biedt onbeperkt internet en vaste en mobiele telefonie onder één contract. Zo bent u optimaal bereikbaar voor een scherp tarief. KPN ÉÉN is dé oplossing voor het MKB!

Eenvoud van KPN ÉÉN

Het is begrijpelijk dat u zich niet wilt bezig houden met ingewikkelde telecomcontracten. Als u kiest voor KPN ÉÉN werkt u met één contract en ontvangt u een duidelijke factuur voor alle gebruikte diensten. U betaalt een vaste prijs per medewerker en dus nooit te veel.

Flexibiliteit
Wat voor organisatie u ook heeft, u bent constant in beweging. KPN ÉÉN speelt hier graag op in. Bij KPN ÉÉN kunt u maandelijks zowel gebruikers als opties toevoegen en verwijderen. Zo werkt u altijd met een profiel dat bij u past en betaalt u nooit voor opties die u niet gebruikt.

KPN ÉÉN, onbeperkt tegen een scherp tarief

Bij KPN ÉÉN profiteert u altijd van scherpe tarieven. U betaalt een vaste prijs per medewerker en hoeft niet te investeren in een telefooncentrale. KPN ÉÉN is namelijk een moderne cloud-oplossing met eigen telefooncentrale in de cloud. Afhankelijk van het door u gekozen profiel kunt u onbeperkt bellen en internetten in Nederland, ongeacht het gebruik.

Afstemmen op uw behoeften, nu en in de toekomst
U kunt kiezen uit vier profielen. Deze profielen kunt u aanvullen met verschillende opties. Zo kunt u zelf een pakket samenstellen dat aansluit op uw wensen en behoeften. Wij bieden extra opties die uw bereikbaarheid verbeteren, maar ook opties die het werkproces optimaliseren. http://www.allesineenvoormkb.nl/functionaliteiten

Dit bericht is geplaatst in Mobiel en Telecom. Bookmark de permalink.