Kunt u uw huis niet meer in?

Heeft u de voordeur achter u dicht gedaan zonder sleutel mee te nemen? U staat dan voor een dichte deur en komt uw huis niet meer in. Heeft u een sleutel gegeven aan de buren of aan een kennis dan heeft u geluk, dan kunt u die gene op bellen. Mocht dat niet het geval zijn bij u en staat u echt voor een dichte deur dan kunt u eigenlijk nog maar één ding doen. De enige oplossing is dan om een slotenmaker te bellen. Die slotenmaker kan u weer het huis in krijgen. Zij hebben apparatuur om uw deur weer open te krijgen.

Sloten vervangen

Het vervangen van sloten is belangrijk voor de veiligheid van uw spullen. Daarom is het belangrijk dat uw sloten goed zijn en laat daarom op tijd uw sloten vervangen. Met goede sloten hebben inbrekers geen kans om binnen te komen. Tevens gaan de sloten lang mee en zijn gemakkelijk te gebruiken. Bent u benieuwd naar nieuwe sloten voor op uw deuren en ramen? Denk dan goed na wat voor sloten u wilt. Er zijn veel sloten op de markt en niet allemaal hebben ze een keurmerk en zijn minder stevig. Ga daarom opzoek naar sloten met een politiekeurmerk, die zijn het sterkste en het veiligste.

Inbraakpreventie

Alleen goede sloten zal een inbreker niet buiten de deur houden. Er zijn meerdere vormen van inbraakpreventie. Laat namelijk geen waardevolle spullen in het zicht liggen die een eventuele inbreker kan zien. Als zij dit zien is er voor hen een reden om in te breken. Mochten zij niks zien is er ook geen reden tot inbraak. Heeft u een UV stift dan zou u uw waardevolle spullen daarmee kunnen markeren. Of maak foto’s van uw spullen en het serie nummer op het voorwerp. Zo kunt u altijd laten zien dat het item van u is.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken met de tags , , , , . Bookmark de permalink.